Infiinţata în 2014, Platin Ambalaje este o firmă cu capital privat ce îşi desfaşoară activitatea în domeniul Horeca, ambalajele care le introducem pe piaţă sunt de calitate superioară şi se adresează atât consumatorilor finali, cât şi engrosiştilor.

Platin Ambalaje este una dintre cele mai importante firme de import şi distribuţie pe piaţa românească, ne remarcăm prin reuşita de a avea într-un timp foarte scurt aproximativ 250 de clienţi.
Colaborăm cu cei mai mari producători de ambalaje din: Turcia, China, Italia, Polonia. Am reuşit să cucerim piaţa prin seriozitate, continuitate, divesitatea produselor şi calitatea superioară pe care o menţinem

Mărci înregistrate la OSIM de către SC Platin Ambalaje SRL
BEST GOLD /07223/30.10.2015
SAFIR /25659/24.09.2015

Suntem un colectiv tânăr, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacţiune şi urmărind satisafacerea în totalitate a cerinţelor clienţilor, acest lucru este posibil graţie calificării, ambiţiei şi orientării către nou a colectivului nostru de specialist, precum şi datorită practicilor de negociere. Prin proiectarea şi implementarea unui sistem de management al calităţii se asigură aplicarea unui ansamblu de acţiuni având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerinţelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

follow us